Ilmoitustaulu

EPS JÄRJESTÄÄ LIGHTNING-LUOKAN MM-KILPAILUT 2019 – TULE MUKAAN!

Seuramme on saanut kunnian järjestää Lightning- luokan EM-, Masters MM- ja avoimet MM-kilpailut Nuottaniemessä 8.-17.6.2019. Päävastuu tapahtuman järjestelyistä on EPSillä.

Tarvitsemme sinua mukaan kisajärjestelyihin - apuasi tarvitaan maissa, Nuottaniemessä ja merellä!

Tapahtuma on pitkä, mutta jos pääset mukaan 1-2 päiväksikin, siitä on järjestelytoimikunnalle iso apu! Hyvän mielen lisäksi saat kokemusta kansainvälisen arvokilpailun järjestelyistä sekä kontakteja ulkomaisiin purjehtijoihin.

•       Sponsoroi kisoja! Jos olet päättävässä asemassa tai yrittäjä, nyt olisi hyvä mahdollisuus tukea omaa seuraa tuote- tai rahalahjoituksella 200 eurosta alkaen; vastineeksi tarjoamme kansainvälistä ja kansallista näkyvyyttä!
•       Voitko auttaa kilpailijoiden majoittamisessa esimerkiksi vuokraamalla heille asunnon tai huoneen?
•       Voitko lainata RIbiä tai muuta avovenettä poiju- tai turvaveneeksi, ja pääsetkö kuljettajaksi itse? Seura vastaa polttoainekuluista!
•       Haluatko tuloslaskentaan opettelemaan Manage2sail-ohjelmiston käyttöä? Pääset etulyöntiasemaan, sillä ohjelmisto otetaan käyttöön kaikissa pursiseuroissa tänä vuonna!
•       Pääsetkö keittiön puolelle Nuottaniemeen muonittamaan kisaorganisaatiota ja pyörittämään kanttiinia?
•       Tunnetko tekniikkaa? Tarvitsemme kalustovastaavia pitämään organisaation välineet kunnossa kisojen ajan
•       Haluatko merelle menoon mukaan? Tarvitsemme henkilökuntaa turvaveneisiin, poijuveneisiin ja lautakunta-alukseen

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.