Harrasteryhmät

EPSin Laser-harrasteryhmä harjoittelee maanantaisin ja tiistaisin

Laser -harrasteryhmä

Laser-harrasteryhmä sopii kaikille, jotka haluavat purjehtia laserilla. Harjoituskaudella käydään vesillä tasoryhmissä ja ryhmäläisten tavoitteet vaihtelevatkin jollailusta nauttimisen ja kansallisissa kisoissa pärjäämisen välillä. Mikäli jollapurjehdus on sinulle uusi juttu pääset ryhmään helpoiten mukaan alkeiskurssin kautta, jossa saat tarvittavat taidot pärjätä vesillä itsenäisesti.

Laser toiminta seurassa on verrattain uutta, mutta se on selkeästi löytänyt paikkansa ja kaudella 2018 nähtiinkin parhaimmillaan, jopa 15-laserin suuruisia fliittejä viikkoharjoituksissa. Laser on maailman suosituin yksinpurjehdittava jolla, jonka ansioista veneitä on helposti saatavilla. Tarjolla olevat kolme erilaista rikiä takaavat, että vene on sopiva käsiteltävä niin nuorille, kuin aikuisillekin.

Toimintamme:

• Viikottaiset ohjatut harjoitukset toukokuun alusta syyskuun loppuun/lokakuun alkuun (säävaraus) maanantaisin ja tiistaisin 17-19 niin, että maanantaisin vesillä  ovat kokeneemmat purjehtijat ja tiistaina keskitytään perusasioihin.
  • Viikonloppuleirejä keväisin ja syksyisin
  • EPS:n viikkokilpailuihin osallistuminen touko-syyskuussa keskiviikkoisin klo 18 (EPSimistiCup)
  • Kilpapurjehdussääntöjen koulutus
  • Yhteisiä talkoita seuran laser-kaluston huoltamiseksi
  • Tavoitteelliset purjehtijat voivat myös sopimuksen mukaan osallistua E-jollien vesi- ja oheisharjoituksiin.
  • Osallistuminen Laser-luokkaliiton kilpailuihin (Ranking/Masters, jäsenten kiinnostuksen mukaan)

Aloittaaksesi et välttämättä tarvitse omaa laser-venettä, vaan voit osallistua ryhmän toimintaan myös käyttäen seuran viittä yhteiskäytössä olevaa laseria. Harrastuksen jatkuessa moni hankkii oman veneen, joita on tarjolla kohtuulliseen hintaan myös käytettynä esimerkiksi Laser-luokkaliiton venepörssissä.

Kustannukset:

• Harjoitusmaksu on 350 € (sis. alv 10% ) / kausi (touko-lokakuu) ja se antaa oikeuden osallistua ohjattuihin harjoituksiin kerran viikossa. Heinäkuussa pidetään taukoa.
  • Kalustomaksu on 200 € (sis alv 10%) / kausi  jos käyttää seuran venettä.
  • Oman veneen säilytys seuran alueella edellyttää miehistöjäseneksi liittymistä (liittymismaksu 40 € ja vuosimaksu 62,50 €) ja kevytveneen kenttämaksun maksamista (20 €/ vuosi).

Harjoitus- ja kalustomaksu laskutetaan kahdessa erässä. Elokuussa aloittaneet maksavat puolet  koko kauden maksuista. Viikonloppuleirit on hinnoiteltu erikseen.

Lisätietoja:

Juha Laurila (juha.laurila [at] espoonpursiseura.fi ; +358-50-4836348)

Mari Wesanterä (mari.wesantera [at] espoonpursiseura.fi ; +358-40-5330673)