Aikuisten purjehduskurssit

Kevytvenepurjehduksen alkeiskurssi aikuisille

Espoon Pursiseura (EPS) järjestää kevytvenepurjehduksen alkeiskursseja aikuisille Nuottaniemessä.

Kurssit ovat kaksipäiväisiä. Aamu- ja iltapäivällä ollaan vesillä, ja harjoitusten välissä on lounastauko omia eväitä varten.

Kurssien aikataulu on:

Lauantai: kello 9-17

Sunnuntai: kello 9-16

Kurssin hinta on 165 euroa (alv 10%).

KESÄN 2019 KURSSIT ON PIDETTY, NÄHDÄÄN TAAS KEVÄÄLLÄ 2020!

• LA-SU 8.-9.6.2019
    Ohjaajina toimivat Martin Mikkola ja Wade Moisio

Kesäkuun kurssi on samaan aikaan EPSin järjestämien Lightning-luokan maailmanmestaruuskisojen kanssa, joten pääset kansainvälisen regatan tunnelmaan Espoon Nuottaniemessä!

• LA-SU 29.-30.6.2019 (täynnä!)
    Ohjaajina toimivat Leo Tykkyläinen ja Wade Moisio.

Tällä kurssilla käytetään lasereiden ja zoomien lisäksi myös kolmen hengen 606-veneitä. Samana viikonloppuna on myös teini-ikäisten kurssi, jolle on oma osallistujakiintiönsä (ks Junioritoiminta).

• LA-SU 3.-4.8.2019 (täynnä!)
    Ohjaajina toimivat Leo Tykkyläinen ja Martin Mikkola

Kurssiveneenä käytetään laser-jollia radial-rikillä (http://laserinternational.org/about-the-laser/laser-introduction/) sekä Zoom8-veneitä: (http://www.zoom8.fi/zoom8-jolla/)

Kurssin tavoitteena on antaa perusvalmiudet kevytvenepurjehdukseen joko Laser- tai Zoom8-jollalla.

Kurssin jälkeen voit aloittaa säännöllisen purjehdusharrastuksen seurassamme!

Kurssin osallistujien maksimimäärä on 10 henkilöä. Espoon Pursiseura pidättää oikeuden peruuttaa kurssi, mikäli ilmoittautuneiden määrä jää alle viiden yhtä viikkoa ennen kurssin alkamista.

Lisätiedot: Päävalmentaja Harri Kokko (harri.kokko [at] espoonpursiseura.fi)

Purjehduskurssin ja purjehdusleirin toimitusehdot:

Purjehduskurssin/leirin järjestäjänä toimii Espoon  Pursiseura ry (Y-tunnus: 1015253-4), myöhemmin EPS.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä maksun yhteydessä ilmoittautumislomake ja maksamalla kurssimaksu. Ilmoittautumisesta ja maksusta tulee vahvistus sähköpostiin. Ilmoittautuminen on sitova. Alaikäisen kurssilaisen puolesta ilmoittautumisen tekee huoltaja, ja hän on vastuussa ilmoittautumisesta, tietojen oikeellisuudesta ja maksuista.

Osallistujalta edellytetään uimataitoa. Mahdollisista sairauksista, vammoista tai muista koulutukseen ja osallistumiseen vaikuttavista seikoista tulee neuvotella purjehduskurssin vastuuhenkilön kanssa ennen ilmoittautumista.

Aikuisten ja nuorten kurssien osallistujiilla pitää olla voimassa vakuutus, joka kattaa itselle, muille sekä kalustolle tapahtuneet vahingot.

Purjehduskurssilaisille tarjotaan EPS:n puolesta käyttöön jolla ja veneilyliivit. Jos osallistujia on enemmän kuin jollia, niin osallistujat vaihtelevat vuoroja jollassa.

Purjehdusleirillä EPSin ulkopuoliset osallistujat purjehtivat omalla kalustollaan.

Keliin sopiva vaatetus tulee olla osallistujalla omasta takaa, myös sadekelin varalle.

Pääsääntöisesti osallistujat  ovat vesillä jokaisen kurssipäivänä. Mikäli sääolosuhteiden vuoksi se ei ole mahdollista, järjestetään maissa kurssiohjelmaa tukevaa toimintaa.

Ilmoittautumisen peruuttaminen ja muuttaminen:

Peruuttaminen tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua, peruutusmaksu on tällöin 50% kurssimaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ei palauteta kurssimaksua.

Kurssi/leiri toteutetaan, jos kurssille ilmoittautuu ilmoitettu vähimmäismäärä.