UKK

« aihelistaan

Kirjautuminen nettisivujen jäsenosioon ei onnistu - mitä teen?

• Tero Voutilainen

20.5.2014 klo 15:44
    Ylläpitäjä on muokannut tätä viestiä.
    Mikäli jäsentiedoissasi on oikea ja toimiva sähköpostiosoite, olet saanut postia EPStiedotus@espoonpursiseura.fi osoitteesta 20.5.2014. Tässä postissa alimpana on linkki "Tietoni ovat muuttuneet ja haluan päivittää ne nyt »". Tästä klikkaamalla pääset omiin jäsentietoihisi. Pistä merkille sähköpostiosoitteesi, sillä tarvitset sitä sisäänkirjautumisessa. Syötä salasana ja tallenna muutokset. Kiitosviestin jälkeen olet valmis siirtymään selaimella osoitteeseen www.espoonpursiseura.fi ja kirjautumaan jäsenosioon. Käyttäjätunnus on siis sähköpostiosoitteesi ja salasana juuri edellisessä vaiheessa syöttämäsi salainen sana. Helppoa - eikö totta!

Entäpä jos olen hukannut salasanan? Eipä hätää. Kirjautumissivulla on unohtuneen salasanan resetointi linkki. Koko prosessi on automaattinen, joten voit käyttää sitä vaikka jokakerta! Kun klikkaat unohtuneen salasanan linkkiä, pääset sivulle johon syötetään sähköpostiosoite. Tuohon laatikkoon kun syötät sen sähköpostiosoitteen, jonka olet seuralle ilmoittanut, saat paluupostina salasanan resetointilinkin kyseiseen sähköpostilaatikkoon. Asetat vain salasanan ja kirjaudut sillä ja sähköpostitunnuksella sisään.

Mutta entäpä, jos et ole lainkaan saanut postia, josta omat tiedot pääsee tarkistamaan tai unohtuneen salasanan resetointilinkkiä ei kuulu sähköpostiini? Tarkista ensimmäiseksi mahdollinen roskapostikansiosi. Eikö sielläkään? Syy tähän on joko se, että sähköpostiosoitteesi jäsenrekisterissä on väärä tai jostain muusta syystä sitä ei vain jäsenrekisteristä löydy. Tällöin joudumme turvautumaan seuramme kantaviin voimiin eli hallinnollisiin ihmisiin, kuten toiminnanjohtaja ja ICT-vastaava. Heidät tavoitat nettisivujen yhteystiedot osiosta löytyvällä lomakkeella (tai EPSRyhmästä Facebookissa). Ilmoita vähintään sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja koko nimesi - mieluummin myös jäsennumerosi, jos se on sinulla saatavilla. Hallinto palaa asiaan ja koittaa ratkoa ongelmaasi mahdollisimman nopeasti kaiken muun tekemisen ohessa, joten olethan kärsivällinen.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Kirjautuminen nettisivujen jäsenosioon ei onnistu - mitä teen?

Tälle keskustelupalstalle kirjoitetut viestit julkaistaan palstalla vasta ylläpitäjän hyväksymisen jälkeen.