Veneilytoimikunta

Veneilytoimikunta vastaa seuran tapahtumien järjestämisestä. Toimikunnan puheenjohtaja on Kimmo Inkinen. Toimikuntaan ovat kaikki halukkaat hyvin tervetulleita, vaikka tekemään pelkästään tapahtumia projektiluonteisesti.

Veneilytoimikunta on toiminut lähes yhtä pitkään kuin seura itse. Toimikunta järjestää seuran koulutukset, klubi-illat, illanvietot ja vastaavat riennot. Toimintaa suunnitellaan noin vuoden aikajänteellä siten, että tapahtumista tiedottaminen toimisi mahdollisimman etupainotteisesti ja jäsenet voisivat suunnitella ajankäyttöään mahdollisimman hyvin.

Toimikunnan toiminnan painopiste on tällä hetkellä seuran yleisilmeen kohentamisessa, tapahtumajärjestelyjen parantamisessa ja kevyt- ja matkaveneilytoiminnan lähentämisessä.

Mikäli sinulla on ajatuksia siitä millainen toiminta ja millaiset sisällöt juuri sinua kiinnostaisivat tai haluaisit toimintaan jollain tasolla mukaan, ota yhteyttä! Helpoiten se tapahtuu alla olevalla lomakkeella.

Toimikunnan jäsenet
NimiRooliToimikunnassa vuodesta
Kimmo InkinenPuheenjohtaja2015
Tero VoutilainenJäsen2013
Martti HelamaaJäsen2017
Kati InkinenJäsen2015
Marcus BergholmJäsen2017

Yhteydenotto Veneilytoimikuntaan

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.