Tilojen vuokraus

Villa Pentryn tilat

Villa Pentry on erilaisten tilaisuuksien ja kokouksien järjestäjille käytössä edullisella päivävuokralla. Palvelut ja tarjoilut järjestyvät mukavasti ravintolan keittiöstä ja salista. Kaikkiin Villa Pentryä koskeviin tiedusteluihin vastaa Villa Pentryn ravintoloitsija Magga Pakarinen numerossa 0400 493 584. Ravintolan omat sivut löytyvät tästä

EPS klubirakennus

Espoon Pursiseuran jäsen voi vuokrata klubirakennuksen omaan juhlakäyttöönsä tai omaa tilaisuutta varten ympäri vuoden. Sataman yhteydessä olevaan klubirakennukseen mahtuu noin 80 henkilöä. Samassa yhteydessä on myös pieni tarjoilukeittiö. Haluttaessa voi tilata hyvän ruoan, astiat ja muun tarpeellisen Villa Pentrystä.Klubirakennuksen saunatilat ovat aina jäsenten käytössä.

Klubirakennuksen varaukset hoitaa toiminnanjohtaja@espoonpursiseura.fi

EPS'in klubirakennusta vuokrataan seuran jäsenille hintaan 150 € per varaus. Seuran ulkopuolisille henkilöille, yhdistyksille tai yrityksille hinta on 400 € per varaus.

KLUBIRAKENNUKSEN VUOKRAUSEHDOT JA -OHJEET

Espoon Pursiseuran jäsenet sekä ulkopuoliset voivat varata EPSin klubirakennuksen tilat. Vuokraaja nimeää vastuuhenkilön, joka toimii tilaisuuden isäntänä/emäntänä paikan päällä vastaten järjestyksestä seuran tiloissa ja alueella sekä sitoutuu noudattamaan erillisiä ohjeita klubirakennuksen vuokraamisesta.

Klubirakennuksen vuokra per tilaisuus on hallituksen vuosittain vahvistaman hinnaston mukainen. Vuokraaja hoitaa tilojen sivouksen tilaisuuden jälkeen, siivouksen laiminlyönti veloitetaan vuokraajalta kustannusvastaavasti.

Toiminnanjohtaja voi käyttää harkintaa ulkopuolisten vuokrauspyynnöissä.

Laskutuksen hoitaa toiminnanjohtaja.

Hallituksen vahvistama hinnasto 2017:

Jäsenet 150 €, ulkopuoliset (ei-jäsenet) 400 €. SPV:n jäsenorganisaatioilta ja vastaavilta ei peritä vuokraa, mukana oltava kuitenkin EPSiläinen isäntä

OHJEET:

Vuokraaja huolehtii siitä, että käytössä olevat tilat siivotaan ja pyyhitään tilaisuuden jälkeen välittömästi. Jos tilaisuus pidetään illalla, voidaan siivous suorittaa seuraavana aamuna mikäli asiasta ei ole muuta sovittu.

Mikäli takkaa halutaan käyttää tilaisuuden yhteydessä tutustu tarkoin takan käyttöohjeisiin, jotta ympäröivä seinä EI PÄÄSE NOKEENTUMAAN.

Huolehdi, että liesituuletin / keittiöimuri on suljettu ja korvausilmaa saadaan riittävästi ennen kun takkaimuri käynnistetään.

TAKKAIMURIN PITÄÄ OLLA AINA RIITTÄVÄN SUURELLA TEHOLLA päällä, kun takkaa sytytetään, tai kun siinä on tuli tai hiillos. Ennen takan sytytystä pelti avataan. Takkaimuri ja pelti suljetaan vasta kun hiillos palanut loppuun ja takka on sammunut.

SIIVOA TAKKA HUOLELLISESTI, huolehdi mahdollisesti kuuman tuhkan hävittämisestä siten, että ei synny palovaaraa.

EPSin alueella ei talviaikana ole jätehuoltoa. Tilaisuuden jälkeen vuokraaja huolehtii siitä, että kaikki jätteet, pullot yms. viedään pois EPSin alueelta. Alueen pihahuollon hoitaa jäsenistö talkootoimintana!

Tilaisuuden isäntä huolehtii, että naapurustoa ei häiritä voimakkaalla musiikilla tai äänekkäällä melulla.

Palavien ulkotulien käyttö on ehdottomasti kielletty EPSin alueella!

Halutessa voi ravintola/cateringpalveluita tiedustella seuramme ravintoloitsijalta Magga Pakariselta (Villa Pentry 0400 493 584)

Seuran yövartija valvoo tarvittaessa tilaisuutta.

KLUBIRAKENNUKSEN VARAUKSET

Halutessasi voit varata klubin seuraavasti:

1. Tee varauspyyntö
  2. Mikäli haluat jostain syystä peruuttaa varauksesi, tee se varauksen poistopyynnöllä