Nuottaniemi

EPS:in satama sijaitsee Espoon Nuottaniemessä Matinkylän edustalla. Satama liittyy kiinteästi Espoon Rantaraittiin.

Satamassa 419 venepaikkaa (suurin osa kävelyaisa- tai aisapaikkoja).

Vedensyvyys on tyypillisesti yli 2 metriä, aallonvaimenninlaiturissa yli 4 metriä. Espoon rannikkoväylältä johtaa satamaamme merkitty väylä, jonka syvyys on n. 4 metriä, virallinen väyläsyvyys 2,4 m. Satama on luodattu 2016. Veneily satamassa tapahtuu kuitenkin omalla vastuulla.

Valaistuilla laitureillamme on vesi- ja sähköpisteet. Satamasta löytyy myös mastonosturi ja -telineet ja veneiden nostolaituri. Kaupungin ylläpitämä septitankin tyhjennyspaikka löytyy aallonmurtajalaiturin (I-laituri) ulkopuolelta. Veneemme telakoidaan talvisin sekä Nuottaniemessä että Suomenojalla.

Video satamastamme 21.7.2017

Satamassamme on vartiointi kesät talvet ja kesäisin on tarjolla myös satamaisäntäpalvelut. Arkkitehtonisesti tyylilikäs ja hyvin mitoitettu klubirakennuksemme on valmistunut 1992. Se palvelee jäsenistöämme erilaisten tilaisuuksien pitopaikkana ja usein myös tehokkaana kilpailutoimistona. Sataman itäreunalla kevytvenekentän viereen vuonna 2009 valmistunut Toimintakeskus toimii lähinnä urheilu- ja junioritoiminnan keskuksena. Satamastamme on hyvät mahdollisuudet lähestyä luontoa tutustumalla Espoon ulkoilusaariin, lännen suunnan saaristoon tai harrastaa merihenkistä kaupunkikulttuuria naapurikaupunkimme Helsingin veneilykohteisiin tutustuen.

Kuva satamastamme 21.7.2017

Jäsenistömme monipuolisia harrastuksia silmälläpitäen satamassamme on kesästä 2005 alkaen ollut langaton Internet (WLAN) jäsenien käytössä. Kesällä 2016 uusittiin EPSin oma sääasema, jonka tiedot ovat ilman viiveitä luettavissa kotisivuiltamme. Satamassa on kameravalvonta, kameroiden kuvia voivat jäsenet seurata verkossa.

Laituripaikkavieraan ottama kuva klubista 2016

Sataman välittömässä läheisyydessä on ravintola Villa Pentry.