Hankkeet

Espoon Pursiseuralla on pitkät perinteet erinäisten hankkeiden toteuttamisesta suureksi osaksi talkoovoimin ja hyödyntäen jäsenien erikoisosaamista. Näin ovat syntyneet mm. klubirakennus, EPSnääs saaren laituri ja vuosien mittaan lukuisat isot purjehduskilpailujen järjestelyt. Joka vuosi jäsenistö pääsee osallistumaan yhteiseen tekemiseen RantaTapahtuman talkoissa

Myös jatkossa EPSillä on tarkoitus hyödyntää sitä voimaa, joka jäsenistössä asuu. Tämän vuoksi on jäsenkyselyillä kartoitettu perustietojen lisäksi myös ammatteja, erikoisosaamisia ja mielenkiinnon kohteita. Kun uusia hankkeita ollaan käynnistämässä saatetaan sopiviin jäseniin olla asian tiimoilta yhteydessä. Tämän lisäksi jokaisella hankkeella on oma ilmoittautumislomakkeensa, jonka kautta kuka tahansa innokas tekijä voi päästä mukaan rakentamaan jotain legendaarista seuramme hyväksi.

Tule rohkeasti mukaan!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.