Syyspurjehdus- ja Köydet irti -kisat 2019

Paikka: Nuottaniemi

Aika: 31.8.2019

Purjehdusohje (rataseloste, sama kuin viime vuonna)

Ratakartta (pitkä ja lyhyt rata, sama kuin viime vuonna)

EPSin kölivenemestaruuskilpailu

• Kilpailu käydään ilman spinnuja/genaakkereita
  • Kisa takaa-ajolähtönä LYS tasoituksin.
  • Kipparikokous klo 11.00 ja ensimmäinen startti n.12.00
  • Jos veneelläsi ei ole LYS lukua, niin ei haittaa- keksimme kyllä sinulle sellaisen tähän kisaan.
  • Perinteinen sauna ja iltajuhla kisan jälkeen
  • Jos kysyttävää, niin soita 040-5200 388 / T Juva
  • Ilmoittautuminen allaolevalla lomakkeella
(klikkaa kartta suuremmaksi)

Paikka: Nuottaniemi

Aika: 31.8.2019

Purjehdusohje (rataseloste, sama kuin viime vuonna)

Ratakartta (pitkä ja lyhyt rata, sama kuin viime vuonna)

Köydet irti -kilpailu

Ilmoittaudu mukaan leikkimieliseen Köydet Irti -tapahtumaan. Seuran parhaat palkitaan iltatapahtumassa.

Tapahtuman reitti on sama kuin syyspurjehduksen kisareitti (vain osa siitä) eli myös kisaajat voivat osallistua. Tehtävät ovat kuvatunnistustehtäviä reitin varrelta. Esim: "missä kohtaa reitillä näet tämän merkin..." jne...

Reitin jälkeen on klubilla pieni kirjallisten merenkulkuaiheisten kysymysten vuoro ja EPSin "mestaruus" ratkaistaan tunnistus- ja tietotehtävien yhteistuloksien mukaan.

Ilmoittautuminen allaolevalla lomakkeella (klikkaa osallistutko ja kirjoita lisätietoihin allaolevat asiat)

Ilmoittautua voi 29.8. asti.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Voit siis ilmoittautua

• vain purjehduskilpailuun (purjeveneet)
  • vain Köydet irti -kisaan (myös moottoriveneet)
  • molempiin (Köydet irti -kisan bongauskohteet ovat kisareitin varrella)
  • miehistöjäseneksi edellämainittuihin (veneettömät)
  • sekä toivottavasti myös kisailijoille suunnattuun iltajuhlaan!

Ilmoittautuneet voit tarkistaa tästä

PDF-tiedostoMukana 2019.pdf (7 kB)
tilanne 29.8.

Syyspurjehdus ja Köydet irti 2019 - ilmoittautuminen

*

Jotta sellaisetkin jäsenemme, joilla ei juuri nyt ole venettä, voisivat osallistua kisailuun vesillä, kyselemme veneellä osallistuvilta halukkuutta ja mahdollisuutta ottaa omaan veneeseen seuratovereita.

Tällä samalla lomakkeella voi myös ilmoittautua vain miehistöön pyrkivät - täytä tällöin alla olevat tiedot.

Lisäksi kyselemme iltatilaisuuteen liittyen seuraavaa, jotta osaamme varata mm. sopivasti syömistä ja juomista:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.