Muut nuorten kurssit

Kevytvenepurjehduksen alkeiskurssi 14 -17 -vuotiaille nuorille

Espoon Pursiseura (EPS) järjestää kevytvenepurjehduksen alkeiskurssin 14-17 -vuotiaille Nuottaniemessä. Kurssi on kaksipäiväinen. Aamu- ja iltapäivällä ollaan vesillä, ja harjoitusten välissä on lounastauko omia eväitä varten.

Aikataulu: la-su 29.-30.6.2019

Lauantai: kello 9-17

Sunnuntai: kello 9-16

Kurssin ohjaajina toimivat Leo Tykkyläinen ja Wade Moisio.

Kurssin hinta on 165 euroa (alv 10%).

ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT

Kurssiveneenä käytetään laser-jollia radial-rikillä (http://laserinternational.org/about-the-laser/laser-introduction/) sekä Zoom8 -veneitä: (http://www.zoom8.fi/zoom8-jolla/) sekä kolmen hengen 606-veneitä.

Aikaisempaa purjehduskokemusta ei vaadita. Kurssilaisille toimitetaan lisäohjeita ennen kurssin alkua sähköpostitse. Kurssin tavoitteena on antaa perusvalmiudet kevytvenepurjehdukseen Laser- tai Zoom8-jollalla, sekä tutustuttaa 606-veneisiin.

Kurssin jälkeen voit aloittaa säännöllisen purjehdusharrastuksen seurassamme Laser-ryhmässä! Teini-ikäisten osallistujien kiintiö kurssilla on 4 henkilöä. Samaan aikaan on kurssi aikuisille, johon ilmoittaudutaan erillisen kurssituotteen kautta.

Espoon Pursiseura pidättää oikeuden peruuttaa kurssi, mikäli kaikkien viikonlopun kurssille ilmoittautuneiden määrä jää alle viiden 21.6.2019 mennessä.

Lisätiedot: Päävalmentaja Harri Kokko (harri.kokko@espoonpursiseura.fi)

Muita EPSin kursseja:

Aikuisten purjehduskurssit

Lasten purjehduskoulun kurssit

Purjehduskurssin ja purjehdusleirin toimitusehdot:

Purjehduskurssin/leirin järjestäjänä toimii Espoon  Pursiseura ry (Y-tunnus: 1015253-4), myöhemmin EPS.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä maksun yhteydessä ilmoittautumislomake ja maksamalla kurssimaksu. Ilmoittautumisesta ja maksusta tulee vahvistus sähköpostiin. Ilmoittautuminen on sitova. Alaikäisen kurssilaisen puolesta ilmoittautumisen tekee huoltaja, ja hän on vastuussa ilmoittautumisesta, tietojen oikeellisuudesta ja maksuista.

Osallistujalta edellytetään uimataitoa. Mahdollisista sairauksista, vammoista tai muista koulutukseen ja osallistumiseen vaikuttavista seikoista tulee neuvotella purjehduskurssin vastuuhenkilön kanssa ennen ilmoittautumista.

Aikuisten ja nuorten kurssien osallistujiilla pitää olla voimassa vakuutus, joka kattaa itselle, muille sekä kalustolle tapahtuneet vahingot.

Purjehduskurssilaisille tarjotaan EPS:n puolesta käyttöön jolla ja veneilyliivit. Jos osallistujia on enemmän kuin jollia, niin osallistujat vaihtelevat vuoroja jollassa.

Purjehdusleirillä EPSin ulkopuoliset osallistujat purjehtivat omalla kalustollaan.

Keliin sopiva vaatetus tulee olla osallistujalla omasta takaa, myös sadekelin varalle.

Pääsääntöisesti osallistujat  ovat vesillä jokaisen kurssipäivänä. Mikäli sääolosuhteiden vuoksi se ei ole mahdollista, järjestetään maissa kurssiohjelmaa tukevaa toimintaa.

Ilmoittautumisen peruuttaminen ja muuttaminen:

Peruuttaminen tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua, peruutusmaksu on tällöin 50% kurssimaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ei palauteta kurssimaksua.

Kurssi/leiri toteutetaan, jos kurssille ilmoittautuu ilmoitettu vähimmäismäärä