EPSiläiset kolmoisvoittoon Suursaari-kisassa

Tuomas Raivio
10.6.2018

EPSiläiset veneet Ellu, Minnamari ja Inferna kippareinaan Tuomas Ikonen, Tapani Juva ja Arttu Hult, ottivat erittäin vakuuttavasti kolmoisvoiton LYS-3 -sarjassa. Myös muu EPSiläisten menestys oli uskomattoman hienoa.

 

Espoo Suursaari Race on Suomen suurin todellinen avomerikilpailu. Kilpailun startti oli perjantaina 8 kesäkuuta 2018 Mellstenin uimarannan edestä Espoossa. Reitti kiertää Venäjälle kuuluvan Suursaaren ja on pituudeltaan joko 156 tai 168 merimailia luokasta riippuen. Tänä vuonna loppumatka oli hyvin vähätuulinen ja erot venähtivät todella suuriksi. Ensimmäiset veneet tulivat maaliin sunnuntaina aamuyöllä ja viimeiset vasta sunnuntai-iltana.

EPSiläiset veneet Ellu, Minnamari ja Inferna kippareinaan Tuomas Ikonen, Tapani Juva ja Arttu Hult, ottivat erittäin vakuuttavasti kolmoisvoiton LYS-3 -sarjassa. Jukka Salmisen Ariel täydensi menestystä sijoittumalla kuudenneksi. LYS-2:ssa Jonas Lindahlin kipparoima Wild Joe oli hienosti toinen, Tom Toivosen Zeska 14:s ja Jukka Rouhiaisen X2 16:s. Isossa LYS:ssä Ari Ojalan Speculator sijoittui seitsemänneksi ja Roger Tuhkusen Teknopump 11:ksi.

ORC-luokkien tulokset eivät ole vielä tiedossa.

Onnea kaikille!