Meri-VHF radiotutkinto (SRC)

Juha Pennanen
3.10.2017

Nyt on mahdollisuus hankkia meri-VHF:n käyttöön oikeuttava SRC tutkinto

Ari Caselius pitää meri-VHF-kurssin  lauantaina 11.11.2017. Kurssi alkaa klo 09.00 ja päättyy viimeistään klo 17:00.

Kurssi päättyy Rannikkolaivurin VHF-radiotutkintoon (SRC). Tutkinto sisältyy yllä olevaan aika-arvioon. Tutkinto- ja todistusmaksu peritään voimassa olevan asetuksen mukaisesti jälkeen päin. Kurssiosuus itsessään on MAKSUTON.

Koska paikkoja on rajoitetusti, otetaan kurssille vain sellaisia henkilöitä, joilla ei ennestään ole SRC-todistusta ja suorittavat tutkinnon.

Kurssipaikka on Helsingissä (ilmoitan paikan jokaiselle sitovan ilmoittautumisen jälkeen).

Kurssi tähtää tutkinnon suorittamiseen, mutta asioita käsitellään myös laajemmin. Lähinnä miten meri-VHF-järjestelmä ja sen laitteet liittyvät GMDSS-järjestelmään.

Ilmoittautuminen minulle sähköpostitse: ari.caselius(at)viestintavirasto.fi -> mukaan seuraavat tiedot:

- puhelinnumero, josta tavoittaa

- sähköpostiosoite, jota haluat käytettävän mm. ohjeisiini

- kerho tai seura jne. (tämä on vain omaa mielenkiintoani varten, jäsenyys tai sen puuttuminen ei ole este  osallistumiselle).

Otan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä 50 henkilöä.

Lähetän tarkemmat ohjeet päivästä jokaiselle ilmoittautuneelle henkilökohtaisesti.

Terveisin

Ari Caselius