Tervetuloa mitalikakkukahveille juhlistamaan kilpa- ja junioripurjehtijoidemme menestystä kauden kansainvälisisssä arvokilpailuissa!

EPS Urheilutoimikunta
1.10.2017

Tiistaina 3.10. klo 19 juhlitaan Klubitalolla seuramme kilpa- ja junioripurjehtijoiden kauden kansainvälistä arvokilpailumenestystä - kaikki seuran jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita kakkukahville ja tapaamaan sankareita!

EPSillä juhlitaan tämän kauden kansainvälisten arvokisojen mitalisteja (Oskari Muhonen, Ilari Muhonen, Axel Laine, Hanna Lehtinen ja Tea Ekengren-Saurén) mitalikahvien merkeissä klubitalolla ti 3.10. klo 19.

Tilaisuuden ajankohta on sovitettu finnjollien nuorten maailmanmestari Oskarin kisakalenterin ja alkavan asepalveluksen aikataulun mukaisesti.

Ilmoittakaa tulostanne etukäteen juha.ruohela@espoonpursiseura.fi, niin varaamme kakkua riittävästi!

TERVETULOA!