EPS 50 vuotta - Kaupunginjohtajan tervehdys

EPS Urheilutoimikunta
15.8.2017

Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä

ÉPS 50-vuotisjuhlaregatan suojelija kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä onnittelee 50-vuotiasta seuraamme

Lämpimät onnentoivotukset 50-vuotisjuhliaan viettävälle Espoon Pursiseuralle!

Meille espoolaisille meri on sydämen asia. Kaupungissamme riittää merenrantaa yhteensä 58 kilometrin verran ja vesialueita ja saaristoa yllin kyllin. Luonto ja meri ovat vuosi sitten kuntalaisille tehdyn kyselyn mukaan edelleen selkeitä Espoon vetovoimatekijöitä. Rantaraitti on valtavan suosittu ja meren äärelle on syntynyt viime vuosina myös paljon uusia palveluja ja kohtaamispaikkoja.

Parhaillaan vietämme myös Suomi 100 -juhlavuotta, jonka teema on Yhdessä. Samassa hengessä haluamme toimia Espoossa joka päivä. Haluamme, että kaikki espoolaiset voivat vaikuttaa tärkeinä pitämiinsä asioihin. Meille on tärkeää, että arki sujuu ja että Espoossa on kaikilla hyvä olla. Meille on tärkeää, että kaikki espoolaiset - asukkaat, koulut, urheiluseurat ja muut tahot - ovat aktiivisesti mukana kehittämässä kaupunkia. Haluamme kokeilla ennakkoluulottomasti uudenlaisia ja luovia tapoja järjestää palveluja. Pyrimme olemaan rohkeita, mutta samalla myös vastuullisia. Kaupunkia kehitetään siten, että se on hyvä paikka myös tuleville sukupolville.

Espoon Pursiseura tekee omalta osaltaan hienoa työtä tämän yhteisen tavoitteen eteen. Aktiivinen nuorisotoiminta ja hyvään yhteishenkeen panostaminen ovat valtavan arvokkaita asioita. Liikunta, ulkoilu ja yhdessä tekeminen ovat parhaita tapoja saada aikaan hyvinvointia.

Toivotan suotuisia tuulia 50-vuotialle Espoon Pursiseuralle!

Jukka Mäkelä
kaupunginjohtaja