Optit, finnjollat ja laserit Airisto Regatassa

Ines
Hanna ja Ines
Johannes

Opti ranking -karavaani kulki viime viikonloppuna Turun Airistolle, jossa kilpailtiin kauden kolmas rankingkilpailu.

Olosuhteet olivat viime vuoden tapaan vaihtelevat ja hankalat. Pitkältä arvokilpailu tauolta palannut EPSin kisaryhmä oli kieltämättä sateisen kesän jäljiltä vielä hieman ruosteessa. Kilpailun loppua kohti meininki alkoi jälleen parantua ja rautaakin alkoi paljastua ruosteen poistuessa.

EPSiläisitä parhaiten purjehti Ines Ruohela sijoittuen sijalle 15. Ensimmäisissä ranking kilpailuissa purjehtinut Sofia Svartström purjehti hienosti sijalle 36. Yhteensä optimistipurjehtijoita kilpailussa oli 94.

Airistolla oli optimistijollien lisäksi hieno edustus epsiläisiä niin  Finnjolla- kuin Laser-luokissa. Lasereissa seuraamme edustivat Johannes Haavanlammi ja Juha Laurila.
Finn-jollassa Harri Kokko purjehti itsensä sijalle 4, Waltteri Moision seuratessa välittömästi perässä sijalla 5.

EPS Optareiden sijoitukset Airistolla;

Ines 15