Lukkouudistus ja uudet avaimet

Juha Pennanen
15.5.2017

Vain 286 avainta on luovutettu. Huomatkaa, että tiistaina ei laitureille pääse enää vanhalla avaimella. Ja keskiviikkona ei pääse mihinkään ilman uutta. Myös vartiointiin tarvitsee uuden avaimen. Katso lisäpäivystykset alta:

Myyn avaimia toimiston normaalina päivystysaikana maanantaisin 17:30 - 19:30, niin tänäänkin. Lisäksi tällä viikolla tiistaina, keskiviikkona ja torstaina avaimia saa 17:00 - 18:00 välisenä aikana.

Avain maksaa 60 € ja perhejäsenen avain 30 € (korttimaksu). Huomaa. että avaimia myydään vain yksi per jäsen. Jos tarvitset perheellesi useampia avaimia, niin kirjaa puoliso, lapset, miehistö tms perhe- tai miehistöjäseneksi. Mieluiten etukäteen jäsenlomakkeella (jäseneksi kirjaaminen kestää hieman ja iltaisin saattaa olla ruuhkaa).