Venepukkien tunnistelaput kiinnitettävä!

Juha Pennanen
22.9.2016

Jokaiselle EPS:llä talvehtivalle veneelle on painettu tunnistelappu. Nodettavissa Klubirakennuksesta. Laput kiinnitetään pukin OIKEAAN TAKAKULMAAN

Hei kaikki jäsenet, joilla on talvipaikka EPSn alueella Nuottaniemessä tai Suomenojalla. Noutakaa Klubirakennuksesta venepukin merkkilappu (jokaiselle on painettu yksi lappu) ja kiinnittäkää se pukin OIKEAAN TAKAKULMAAN. Klubilla on myös nippusiteitä. Jokaisessa pukissa tai kärryssä tulee olla tällainen lappu viimeistään silloin, kun vene nostetaan siihen päälle. Mielellään jo aikaisemmin.

Ja ne, joiden pukki siirtyy ensi maanantain pukkitalkoissa Nuottaniemessa: käykää laittamassa lappu pukkiinne nyt ennen talkoita - nopeuttaa hommaa (= säästää rahaa)!

Vastaavat tunnistelaput tehdään myös purjeveneiden mastoille, trailereille, varustekonteille ja kevytveneille, mutta ne tulevat valitettavasti vasta vähän myöhemmin.

EPSin kentillä olevista tunnistelaputtomista esineistä tulee "lainsuojattomia"!

Jos lapun tiedoissa on virhe, niin ota yhteys toiminnanjohtajaan!