EPS ja Matti Nirkko palkittiin vuoden 2016 Esteetön teko -palkinnolla

EPS Urheilutoimikunta
28.8.2016


Espoon kaupunki palkitsi entisen toiminnanjohtajamme Matti Nirkon Vuoden 2016 Esteetön teko -palkinnolla ansiokkaasta työstä erityisryhmien purjehduksen eteen. Onnea Matti!

Espoon Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä luovutti kunniamaininnan kaupungin Espoo-päivän vastaanotolla. Kunniamaininta on kohdistettu EPS:ille ja erityisesti Matti Nirkolle.

Erityisryhmäpurjehdus on ollut osa EPS Urheilun toimintaa jo kymmenkunta vuotta ja jatkunut tauotta. Toimintaa on tehty yhteistyössä SPV:n kanssa.

- Meillä olisi mahdollisuuksia ottaa enemmänkin erityisryhmien harrastajia mukaan toimintaan, mikäli meillä olisi enemmän ohjaajia käytettävissämme. Meillä on tälläkin hetkellä ”haku päällä”, joten jos uudenlainen vapaaehtoistoiminta kiinnostaa, niin lämpimästi tervetuloa mukaan!, kommentoi päävalmentaja Harri Kokko. EPS Urheilu ja SPV järjestävät erityisryhmäohjaajille koulutuksen ja tehtävän edellytyksenä on purjehdustaito.

- Todella hienoa saada tällainen tunnustus tekemästämme työstä ja suuret kiitokset Matille aktiivisuudesta! Tästä on hyvä jatkaa!, toteaa EPS Urheilun vetäjä Jukka Muhonen.

EPS Urheilu