Lightning-luokan avoimet EM-kilpailut käynnistyivät EPS:llä

EPS Urheilutoimikunta
6.8.2015

EPS täyttyy tänä viikonloppuna kansainvälisestä tunnelmasta, kun Lightning-luokan avoimet EM-kilpailut purjehditaan 5.-8.8. Mukana on 29 venekuntaa kuudesta eri maasta. Kilpailun avajaisia vietettiin mukavissa tunnelmissa tänään keskiviikkona.

Lightning Open Europeans  –kilpailut tuovat EPS:in rantaan ja vesille hulinaa. Nelipäiväisen kilpailun kunakin päivänä purjehditaan kaksi starttia, paitsi päätöspäivänä sunnuntaina yksi. Lisäksi kilpailijoille on järjestetty illoiksi runsaasti oheisohjelmaa. Myös Espoon kaupunki on mukana tapahtumassa ja tarjoaa kilpailijoille mm. vesibussiajelun.

Lightning-luokassa purjehditaan kolmihenkisellä miehistöllä. Venekuntia on mukana Suomen lisäksi USA:sta, Kreikasta, Italiasta, Sveitsistä ja Australiasta.

Kilpailun tuloksia voit seurata kilpailun tapahtumasivulta: