Kadetit Valkyria Cupissa

EPS Urheilutoimikunta
14.7.2015

Kadetit vesillä
EPS:in kadetit Valkyria Cupissa (vas. Erik Huhtiniemi, Edith Mattila ja Evert Mattila)

Perinteinen kadettisarjan osakilpailu Valkyria Cup purjehdittiin Pentalassa 11.-12.7. Vaihteleva sää antoi lisämausteensa tämän vuotiseen tapahtumaan. EPS:n kadetit Edith Mattila, Evert Mattila ja Erik Huhtiniemi edustivat seuraamme naapurikisoissa, ja Evert palkittiin ikäluokassaan.

Lauantaina aurinkoa ja sadetta riitti molempia tasaisesti, ja tuultakin mukavasti. Toisen lähdön aikana tuulen suunta vaihtui kuitenkin 180 astetta! Purjehtijat saivatkin miettiä, miten toimia, mutta kaikki sujui lopulta mainiosti. Sunnuntaina rataa vaihdettiin myös kolmasti, joten maisemia sai ihailla kaikista suunnista. Päivän sadeannos päättyi juuri sopivasti palkintojenjakoon.

Valkyria Cup sopii sekä aloitteleville että kokeneemmille purjehtijoille. Mukana oli myös kisaluotsi, joka neuvoo purjehtijoita tarvittaessa.   Omasta seurasta purjehtijoilla oli mukana valmentaja Marinella Laaksonen. Valkyria Cupia voikin lämpimästi suositella kaikille nuorille purjehtijoille, jotka miettivät tai aloittelevat kisaamista oman seuran ulkopuolella.

Mukana kisasi myös neljä laseria, joten voisiko ensi vuonna olla mukana myös EPS:n Laser Mastereita?

EPS Urheilu