Erityisryhmien purjehdusohjaajakoulutus EPSillä 13.-14.6.2015 klo 12-17

Matti Nirkko
2.6.2015

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä? Haluatko yhdistää huvin ja hyödyn? Etsimme uusia avustajia ja ohjaajia purjehduksen erityisryhmille (liikunta-, kehitys- tai aistivammaiset)? Sopisiko tämä sinulle?

Koulutuksen tavoitteena on antaa perustietoa erityisryhmien purjehduksesta, tutustua vammaispurjehduksen eri muotoihin, saada tietoa harrastamis-mahdollisuuksista ja kokeilla toimintaa käytännössä.

Osallistujilta edellytetään kiinnostusta erityisryhmien purjehdustoimintaan. Koulutus antaa valmiuksia toimia avustajana tai ohjaajana vammaispurjehduksessa. Osanottajan tavoitteena voi olla toiminnan käynnistäminen omassa seurassa, osallistuminen EPS:n harrastustoimintaan tai purjehduksen harrastaminen erityisryhmään kuuluvan oman läheisen kanssa. Aiempi kokemus erityisryhmiin kuuluvien henkilöiden kanssa toimimisesta ei ole välttämätöntä.

Tapahtumapaikka on Espoon Nuottaniemessä (Nuottatie 19). Tilaisuuden järjestää Espoon Pursiseura yhdessä Suomen Purjehdus ja Veneilyn kanssa.

Koulutus on maksuton ja sisältää välipalatarjoilun.

Tervetuloa tutustumaan vammaispurjehdukseen!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 7.6.2015 mennessä sähköpostilla pirkko.patja@gmail.com tai p. 050- 565 8961. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa nimi, yhteystiedot ja lyhyt kuvaus omasta purjehdustaustasta sekä mahdollisesta kokemuksesta erityisryhmiin kuuluvien henkilöiden kanssa toimimisesta.