Urheilutoiminta

Uutisia

Oskari Muhonen Vuoden Purjehtija ja EPS Vuoden Kouluttajaseura

20.11.2017
Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n juhlagaalassa palkittiin Oskari Muhonen Vuoden Purjehtija -palkinnolla. EPS valittiin Vuoden Kouluttajaseuraksi.

Kevytvenekausi 2017 on nyt paketissa!

12.11.2017
Kevytvenekauden ja junioripurjehduksen kauden päättäjäisiä vietettiin keskiviikkona 8.11. Klubitalolla oli tungosta kun kaikki veneluokat tukijoukkoineen olivat paikalla.

Wade Moisio voittoon finnjollassa KSSS:llä, e-jollissa Axel Laine viides

10.10.2017
Ruotsin Saltsjöbadenissa kisattiin 7.-8.10.2017 Olympic Class Regatta, jossa oli runsas EPS:in osanotto finnjollassa, e-jollassa, laserissa ja opteissa.

Mitalikakkukahveilla juhlittiin kauden arvokilpailumitalisteja

8.10.2017
Klubitalolla juhlittiin kauden arvokilpailumitalisteja kakkukahvien merkeissä. Seuran puolesta onnittelut ja kukkakimput saivat Oskari Muhonen, Ilari Muhonen, Axel Laine ja Hanna Lehtinen.

Oskari Muhonen Finnjollien Suomen mestari

8.10.2017
Oskari Muhonen vei Finnjollien Suomen mestaruuden nimiinsä jo kolmannen kerran peräkkäin. Waltteri Moisio täydensi EPS-menestystä sijoittumalla neljänneksi.

Oskari nousi lähtövoitollaan MM-lopputuloksissa 11:nneksi - maailmanmestarilla huippuvuosi finnjollassa

14.9.2017
Finnjollien MM-kisat purjehdittiin Unkarin Balaton-järvellä 1.-10.9.2017.

Oskari Muhonen Finnjollien nuorten maailmanmestari!

28.8.2017
Oskari Muhonen jatkoi menestyksekästä kauttaan Finnjollien nuorten, alle 23-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailussa Unkarissa. Keväällä jo EM-pronssin voittanut 20-vuotias nuorukainen voitti nyt ensimmäisen MM-kultansa miesten olympialuokassa.

Ilari Muhonen voitti nuorten EM-hopeaa ja -pronssia

22.8.2017
Ilari Muhonen jatkoi menestyksekästä kauttaan E-jollien nuorten Euroopan mestaruuskilpailuissa Ranskassa: vasta 15-vuotias, tänä kesänä jo Pohjoismaiden mestaruuden voittanut juniori nappasi hopeaa miesten alle 18-vuotiaiden sarjassa ja pronssia alle 20-vuotiaiden sarjassa. Suomalaispurjehtijat menestyivät muutenkin upeasti ja kahmivat puolet jaossa olleista mitaleista: kolme kultaa, kaksi hopeaa ja yksi pronssi.

Tapio Nirkolle pronssia olympialuokkien Test Eventsissä Århusissa

14.8.2017
Tanskan Århusissa kilpailtiin olympialuokkien ensi vuoden MM-kisojen testiregatta.

Ilari Muhonen ja Axel Laine kaksoisvoittoon E-jollissa, Suomen optitytöille joukkuehopeaa PM-kisoissa Pärnussa

1.8.2017
Nuorten PM-kisat pidettiin tänä vuonna Viron Pärnussa 24.-29.7.2017 sekä optimisteille että E-jollille. EPS:läisistä mitaleille ylsi Ilari Muhosen ja Axel Laineen lisäksi optimistijollien joukkuepurjehduksessa Hanna Lehtinen.