Jäsenedut ja -velvollisuudet

EPS:in jäsenet ovat oikeutettu mm. seuraaviin jäsenetuihin

1. Satamapalvelut ja venepaikka sekä talvisäilytyspaikka
  2. Katsastus
  3. EPSNääs saaritukikohdan käyttöoikeus
  4. Klubitalo ja muut tilat (jäsenien käytettävissä myös yksityistilaisuuksiin korvausta vastaan)
  5. Sähköinen EPSBlaad -jäsenlehti
  6. Verkkopalvelut, kuten Nuottaniemen sää- ja kamerapalvelut, jäsenfoorumi ja sähköiset varauspalvelut
  7. Vuosittainen Rantatapahtuma, jonka yhteydessä veneilyaiheisia palveluita, kuten sammuttimien vuositarkastukset.

Jäsenyytemme tuo mukanaan myös muutamia velvollisuuksia:

• Kuten usein seura- ja yhdistystoiminnassa, meidänkin seuramme pyörii pitkälti vapaaehtoistyövoimin. Edellytämmekin jäseniltämme aktiivisuutta seuran asioiden edistämisessä. Legendaarisimmat ovat
    • kevät- ja syystalkoot
    • pukkitalkoot
    • kesä- ja talvivalvonta Nuottaniemessä
    • talvivalvonta Suomenojalla
  • Jokainen jäsen on myös vastuussa seuralle ilmoittamiensa tietojen oikeellisuudesta. Seuralla tulee aina olla ajantasainen tieto mm. osoitteestasi, sähköpostiosoitteestasi, puhelinnumerostasi ja mahdollisista veneen tiedoista. Nämä on nykyään helppo itse tarkistaa ja päivittää Jäsenrekisterin kautta. Löydät sen jäsen osioon kirjautumisen jälkeen oikeasta yläkulmasta oman nimesi kohdalta avautuvasta "Omat jäsentietoni" kohdasta.
  • Jokaisen seuraan rekisteröidyn veneen tulee olla vakuutettu ja katsastettu. Lue asiasta tarkemmin jäsensivujen osiosta Katsastus.