Toiminnajohtaja tiedottaa

Juha Pennanen
19.4.2018

Päivystys, laskutus, jäsenrekisterit, avaimet etc

Toiminnanjohtaja tiedottaa:

Toimistopäivystys alkaa jälleen ensi maanantaina 23.04.2018. Toimisto on tästä lähtien auki koko purjehduskauden aina maanantaisin klo 17:30 – 19:30. Toimistosta saa perälippuja, avaimia, neuvoja ja sympatiaa. Muutama 25 m maasähkökaapelikin (laillinen sellainen) on vielä tarjolla edulliseen hintaan. Ostokset maksetaan normaalisti kortilla – ensi maanantai on kuitenkin poikkeus: Liisa hoitaa päivystyksen ja ottaa maksut joko käteisenä tai sitten lähetän laskun toukokuussa.

POIKKEUS toimiston päivystyksessä: Vappuhumusta johtuen kauden toinen päivystys siirtyy keskiviikkoon. Eli toimisto EI OLE AUKI 30.04. vaan keskiviikkona 02.05.2018 (siis kun vappuhöyryt ovat haihtuneet).

EPS on siirtänyt jäenen- ja venerekisterin Suulista Membraan. ÄLKÄÄ siis TEHÖ MUUTOKSIA Suulissa oleviin tietoihinne. Yhteys-, laskutus- ja venetietojen muutokset sähköpostilla toiminnanjohtajalle. Vaihtoehtoisesti nettisivuilla olevia lomakkeita voi käyttää. Kaikille jäsenille lähetetään vielä ennen jäsenmaksulaskuja jäsentietojen tarkistusmaili. Jos kaikki on kunnossa, niin tuohon mailiin ei tarvitse vastata. Olen pyytänyt SPV:tä poistamaan jäsenten kirjautumismahdollisuuden Suuliin, mutta toistaiseksi tätä ei valitettavasti ole tehty.

Kevään massalaskutus, eli jäsenmaksut ja laituripaikkamaksut yms, lähetetään toukokuun alkupuolella. Syynä myöhäiseen ajankohtaan on EPSin tietokonejärjestelmien vaihto. Samalla tulee mahdolliseksi pyytää kaikki EPSin laskut tulevaisuudessa verkkolaskuina – tämä vaihtoehto on erittäin suositeltava. Hieman myöhemmin saadaan vaihtoehtoiseksi laskutusmuodoksi myös postissa lähetettävä paperilasku. Oletusarvona on edelleenkin sähköpostitse toimitettava .pdf -muotoinen lasku.

Venepaikkaluettelot pyritään julkaisemaan vielä tällä viikolla. TARKISTA aina venepaikkasi luettelosta ennen veneen tuomista satamaan. Tänä talvena ainoastaan muutama paikka on jouduttu vaihtamaan ja näistä on pääsääntöisesti tiedotettu veneiden omistajille. Jos haluat vaihtaa venepaikkaa, niin ota yhteyttä toiminnanjohtajaan. Satamassa on muutamia paikkoja vapaana ja niitä voidaan tarjota veneiden leveyden ja muiden järkisyiden perusteella. Jos haluat vaihtaa paikkaa jonkun toisen jäsenen kanssa, niin sopikaa asia keskenänne ja ilmoittakaa toiminnanjohtajalle. Huomatkaa, että venepaikkojen hinta määräytyy veneen leveyden, ei venepaikan leveyden mukaan, joten siirto ei vaikuta kustannuksiin.

Mainostakaan EPSiä ja erinomaista satamaamme kaikille veneileville tutuillenne. Vapaat paikat maksavat seuralle rahaa ja niihin on hyvä saada maksava vene.

Avainten vuosipäivitys tapahtuu toimiston ulkoseinän ”ohjelmointireiässä”. Ikkunan alla on iLoqin laite, jonne avain kuuluu rauhallisesti työntää. Seurauksena on värikkäiden ledien iloinen vilkahtelu ja n 2 sekunnin kuluttua – kun ledit ovat rauhoittuneet – on homma hoidettu ja avain toimii taas ensi kevääseen. Laite on käytettävissä 24/7 ja vuosivirkistyksen voi tehdä milloin vain tämän viikon alusta eteenpäin.

Olen edelleen matkoilla vappuun asti, enkä valitettavasti tänä vuonna pääse osallistumaan Rantatapahtumaan, mutta toivotan kaikille seuran jäsenille hyvää kevättä ja antoisaa alkavaa purjehduskautta.

Juha Pennanen

Espoon Pursiseura EPS ry