Vapaita venepaikkoja EPSillä!

Tuomas Raivio
15.4.2018

Venekauppa käy jälleen vilkkaana. Vapaiden venepaikkojen kysyntä kasvaa. EPSiltä saat paikan yhdestä Suomen parhaista seuroista!

Suojaisa syvä satamamme sijaitsee hyvien auto- ja veneyhteyksien varrella ja pysäköintitilaa on hyvin omalla talvisäilytyskentällä. Myös trailereiveneiden trailerit voi säilyttää kentällä. Paikkoja löytyy paitsi normaalikokoisia myös yli 10 tonnin veneille sekä muutamia todella suurille veneille (max 25 tn, 3 m syväys). Sataman laiturit ovat uusia ja sähkö ja vesi tulevat kaikille venepaikoille.

Aktiivisen seuramme henki on hyvä, tase vahva ja talous mallikelpoisesti hoidettu. Ammattimainen toiminnanjohtaja ja legendaariset satamaisäntä ja -emäntä takaavat sujuvan veneilyn kaikissa tilanteissa.

Lainauksia uusilta jäseniltämme:
-"Äärettömän ystävällinen vastaanotto toiminnanjohtajalta"
- "Todella ystävällinen vastaanotto ja auttamishaluinen asenne. Jäi erittäin hyvä tunne."
-"Hyvällä paikalla hyvin hoidettu ja johdettu paikka. Yleisilme vakuuttava."
- "Ihmiset olivat mukavia."
- "Rento ilmapiiri mutta asiat hyvin järjestyksessä."
- "Parkkipaikat hyvät verrattuna Helsingin keskustan seuroihin."
- "Laadukas ja siisti satama."
- "Uudet hyvät laiturit ja aisapaikat, ei peräpoijuja."

Ota yhteyttä sähköpostitse toiminnanjohtaja@espoonpursiseura.fi tai kommodori@espoonpursiseura.fi, www-sivujen yhteydenottolomakkeen kautta ,Facebookin kautta tai soita 040 509 3545/kommodori, 044 710 1967/toiminnanjohtaja.

Jäsen- ja venepaikkahakemuksen löydät täältä.

Kevytvenekalustollamme voit aloittaa purjehdusharrastuksen myös ilman omaa venettä, ja lapsille tarjoamme Lasten purjehduskoulua.

Rantatapahtumassamme 21.4. pääset halutessasi kurkistamaan seuran toimintaan. Tule lipunnostoomme klo 12 nauttimaan lasi kuohuvaa ja kysy lisää!

Espoon pursiseura on Espoon suurimpia seuroja, jäseniä on lähes 900 ja purje-, moottori- ja kevytveneitä lähes 500. Aktiivisen matkaveneilytoiminnan ohella seuramme kilpapurjehdusmenestys on ollut suurta, mm. Tapio Nirkko ja Oskari Muhonen edustavat EPSiä.

EPsin kotisivuille pääset tästä.