Kilpailunjärjestäjän kurssi 20.-21.1.2018

EPS Urheilutoimikunta
7.1.2018

Purjehduskilpailujen toimihenkilö - Kilpailunjärjestäjän kurssi Espoon pursiseuralla pidetään toimintakeskuksessa 20.-20.1.2018. Kouluttajana toimii SPV:n auktorisoima kouluttaja Arto Sjöholm. Koulutus on osa EPSin koulutusohjelmaa ja on ilmainen EPSin jäsenille .

Kaikki purjehduskilpailuista, kilpailuiden  järjestämisestä kiinnostuneet moottoriveneilijät, purjeveneilijät, kevytvenepurjehtijat, purjehtijoiden vanhemmat:
Kaikki nyt mukaan kouluttautumaan!

Kouluttajana toimii SPV:n auktorisoima kouluttaja Arto Sjöholm.

Koulutuksen kesto:
Lauantaina 10:00-17:00 (päätetään ohjelma siten, että juniorit kerkeävät Kirkkonummelle uintitreeneihin)
Sunnuntaina 10:00-17:00

Meidän kaikkien on hyvä tietää päätökset esim. Z-lipun pohjalta,  tai miten rakennetaan lähtölinja niin, että lähdöt ovat kaikille tasaiset ja onnistuneet. Kurssilta saa oppia niin kokeneemmat kilpahirmut kuin ensikertalaisetkin.

Koulutus päättyy kokeeseen. Ja koetta edeltävä koulutus on tärkeä, jotta kokeesta pääsee läpi. Viime vuonna aluetuomarikurssilla osa todella kokeneista kilpapurjehtijoista ei läpäissytkään kurssia, kun koulutuksesta jäi
osa väliin ;-)

Koulutus on osa EPSin koulutusohjelmaa ja on ilmainen EPSin jäsenille (Kurssin tarjoaa EPSin junioritoiminta). Koulutus ei sisällä lounaita, eli omat eväät mukaan.

Ilmoittautumiset Harri Kokolle mailiin (  liikuntapalvelut-harri.kokko@kolumbus.fi ) 14.1.2018 mennessä.

Ilmoittautumistiedot:
Nimi: